Rünnakuid suurepärase 62-protsendiga (29-st 18) realiseerinud Venno panustas koduklubi 3:0 (21, 25, 21) võitu 19 punkti. Samuti rünnakul säranud Juhkami (13 punkti) lõi 19-st üritusest punktiks 11 (58%) ning lisas ühe blokipunkti ja ühe serviässa.

"Mäng tuli meil hästi välja. Esimeses geimis nad vastupanu ei osutanudki. Teine geim oli tasavägine, kuid otsustavatel hetkedel olime siiski paremad. Kolmandas geimis võtsime ennest kokku ja võitsime taaskord kindlamalt. Suutsime serviga vastaseid suruda rohkem kui kodusaalis ja sellest tulenevalt ka üsna kindel võit," rääkis Venno pärast teist finaalmängu.

"Alustasime mängu hästi. Tegime eelmise mängu lõpust omad järeldused ja olime väga agressiivsed, millele Aich/Dobil ei olnud midagi vastu panna. Teises geimis said vastased ehmatusest üle ja mänguvanker hakkas veerema. Nad olid serviga palju ohtlikumad ja seetõttu oli meil ka raskem oma rünnakut üles ehitada. Teises geimis olime taga 22:24, aga näitasime taaskord sisu ja pöörasime geimilõpu enda kasuks. Publik oli maksimaalselt käima aetud ja kogu geimi kaotuse süü elati kohtuniku peal välja, kes ei teinud midagi valesti. Kolmandas geimis näitasime taaskord, et kui me oma servi tööle saame, siis vastastel on meie blokiga raske, mis tõi meile otsustavad punktid. Kahe mängu kokkuvõtteks võib öelda, et kõige olulistemal hetkedel suudame säilitada külma pead ja mängida oma parimal tasemel, mis teeb meie võitmise väga raskeks," võttis vastasseisu kokku Juhkami.

Nelja võiduni peetav finaalseeria kolmas kohtumine toimub kolmapäeval, 15. aprillil Innsbruckis.