Riiast 40 kilomeetrit lõunas asuv Jelgava spordihall mahutab 2500 inimest ning kui lätlased eelmisel valikturniiril samas faasis Türgiga kohtusid, oli saal inimestest pungil.

Internetis on tulnud müüki Läti ja Eesti mängu piletid ning kõigil Maarjamaa meeskonna poolehoidjatel, kes avamängule sõita plaanivad, tasub pilet esimesel võimalusel soetada.

Eelmüügist maksab mängu pilet viis eurot, ukse peal on pääsme hind seitse eurot. Sooduspilet pensionäridele ja õpilastele on poole odavam ehk siis eelmüügist 2.50 ja ukse peal 3.50. Alla seitsmeaastased lapsed pääsevad kohtumisele tasuta.

Saalis ei ole määratud istekohti ning külalisvõistkonnale ei ole eraldatud oma fännisektorit.

Võrkpallisõpradele on olemas ka eraldi fännibuss, mis väljub laupäeval kell 10:00 Audentese spordikeskuse ees asuvalt parkimisplatsilt (Tondi tänava poolne parkla). Edasi-tagasi bussisõit Jelgavasse maksab ühele inimesele 15 eurot ja tasumine toimub bussis sularahas. Lisaks on vajalik eelregistreerimine, mida saab teha siin.

Eesti ja Läti korduskohtumine toimub pühapäeval, 9. oktoobril Tondiraba Jäähallis. Matši algusaeg on samuti kell 17:00. Mängu piletid on müügil Piletilevis.

Euroopa meistrivõistlustele pääseb koondis, kes kogub kahe mängu summas rohkem punkte: 3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm ja kaotajale null punkti, 3:2 edu võitjale kaks ja kaotajale ühe. Kui kahe mängu kokkuvõttes on punktide arv võrdne, selgitab edasipääseja 15 punktini mängitav „kuldne geim”.

Võrkpalli 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniir toimub järgmisel sügisel Poolas. Möödunud aastal Bulgaarias ja Itaalias toimunud eelmisel finaalturniiril sai rahvusmeeskond 11. koha.