Loodetud tasemel mängisid temporündajad Ardo Kreek (15 p, 50%) ja Raimo Pajusalu (5p, 57%), sidemängija Kert Toobal (3 p. servist) ja suurima saagi (17 p) kogunud diagonaal Oliver Venno, kes asendas kahes esimeses geimis mänginud Argo Meresaart (6 p, 27%).

Venno püüd ennast heast küljest näidata on mõistetav, sest tema käekäiku jälgib mõnigi agent ja klubi veel huviga. Eile lõi Venno 30-st tõstest punktiks 14 (47%), lisas kaks blokis ja ühe servil.

Mängu lõpptulemus ei tohiks siiski eriti kurvastada, saime ju selge soosikuga kohtudes kahe geimivõidu eest ühe punkti, mis võib kordusturniiril Tallinnas (14.-16. sept.) vägagi ära kuluda. Holland, Maailmaliigasse pääsenu, põles ju muidugi ka soovist Eestile kahe viimatise kaotuse eest kätte maksta. Kodusel kordusturniiril on eestlastel võimalus naerda viimasena.

Aeg on olnu unustada ja keskenduda täiel määral mänguks Iisraeli (täna) ja Belgiaga (homme). Iseäranis Iisraeliga, kuna peame seda meie meeskonnast nõrgemaks. Mis on ohtlik teadmine. Ja püssirohtu peaks jätkuma veel kolmandakski päevaks.

Jälgime ka naabrite käekäiku. D-alagrupis võitis Soome nii Montenegro kui Rumeenia 3:0, Kreeka Rumeenia 3:2 ja Montenegro omakorda Kreeka 3:0. Turniir toimub Kreekas.

F-alagrupis mängis Läti avavoorus üle Ungari 3:1 ja kaotas eile Prantsusmaale 1:3. Prantsusmaa lõi Hispaaniat 3:1 ja Hispaania Ungarit 3:1. Mängitakse Ungaris.