Pärnu võrkpalliklubi mängijal lõi vana vigastus välja reedel, kohe esimesel treeningul Kielces.

"Tundsin treeningu lõpus tugevat valu. Lootsin, et järgmiseks päevaks on valu taandunud, kuid tegelikult oli olukord hoopis hullemaks läinud. Meeskonna füsioterapeaudid üritasid kogu hingest valu leevendada, aga ühtegi trenni ma siiski rohkem teha ei saanud," ütleb ööl vastu teisipäeva koju naasnud Pulk nördinult.

Saarlane pidi kahe nädala jooksul Kielce eest osalema viiel-kuuel kontrollmatšil, muuseas ka laupäevasel matšil Eestiga, mille Kielce 0:3 kaotas.

"Nende plaan oli mind mängitada võimalikult palju ning jõuda seeläbi otsusele, kas pakkuda lepingut või mitte. Kuna ma ei saanud aga kordagi end näidata, tuli neil minust loobuda."

25-aastane Pulk teab, et Kielce näol oli Tauno Lipu ja Meelis Kivisilla agentuur Ball Sports Agency võidelnud talle välja hea võimaluse välismaal kanda kinnitada.

"Kielce on Poola kõrgliiga üks vaesemaid klubisid ja seetõttu peetakse seda eelkõige heaks hüppelauaks tugevamatesse võistkondadesse. Ma ei läinud sinna suure palganumbri, vaid hea võimaluse tõttu. Kohalikega rääkides kuulsin, et klubi süsteem ongi selline: mängija lepib väikese palgaga, kuid tugevas liigas hästi esinedes on tal suur šanss järgmiseks hooajaks mujal hea leping teenida. Selline süsteem toimib."

Seda, millal Pulka uuesti palliplatsil näeb, mees ise veel öelda ei oska. "Selge on see, et seljas on jätkuvalt midagi viga (Pulk oli ka kevadel hädas sama probleemiga - toim). Kõike muud saan teha, aga ründelööki sooritades tekib keha vibusse tõmmates valu. Aga vigastuse pärast ma karjääri ära lõpetada küll ei taha. Lõpetan vaid siis, kui arstid ütlevad, et ma ei saa enam sportimist jätkata," lisab ta meelekindlalt.