Ent siis tabab meeskonda suur tagasilöök, kui senise võrkpallihooaja resultatiivseim mängija, 23-aastane diagonaalründaja Hindrek Pulk meeskonna kapteni Martti Rosenblattiga kokku põrkab ja pikali langeb. Olukord paistab tõsine.

Esmaspäevasest lahingust, mille Selver lõpuks 3:2 võidab, jääb Pulk eemale. Tema lähitulevikku silmas pidades on hoopis kaalukam teisipäeva hommikul, kui arstikabinet ja Kaspar Rõivassepp põlve vaatluse alla võtavad.

Selgub, et parema põlve kederluu käis liigesest väljas... Juba neljandat korda. Ühtlasi saab selgeks, et Pulga klubihooaeg saab taas - ka mullu langes Pulk hooaja otsustavas faasis vigastusega välja - oodatust varem läbi.

"Millegipärast on hakanud kederluu viimasel ajal rohkem liigesest väljas käima," mõtiskleb Pulk. "Umbes kuu aja pärast peaks uuesti mängima saama."

Seega koondisekevad ei pruugi Pulgal vahele jääda. "Kui kutsutakse, siis kindlasti tahaksin kaasa teha," õhkab saarlasest ühtäkki entusiasmi. Selge see, oleks ju koondises võimalik pooleli jäänud hooajale vähemalt ilus punkt panna.

Ent Selveri särgis võis eelmisel neljapäeval peetud finaalseeria avakohtumine jääda Pulgale viimaseks. Mõtted on välismaa peal. "Aga hetkel on nendest asjadest veel vara rääkida," sõnab Pulk.

Jääme lootma, et Pulk taastub kiirelt ja kes teab, ehk hakkab kevadisel EM-valikturniiril oma positsiooni põhimehele Oliver Vennolegi kandadele astuma.