Credit24 Öövollel näeb väljakul 12 võistkonda, kus lisaks Credit24 Rahvaliiga mängijatele osalevad veel tuntud Eesti avaliku elu tegelased, ajakirjanikud, riigikoguliikmed, motosprtlased ja võrkpallitreenerid. „Kui meenutada möödunud aastat, siis võib uskuda, et sel korral tuleb veelgi tulisemaid emotsioone pakkuv võrkpallilahing, kus naljalt alla ei vannu ükski tiim. Meiega liitub ka kaks uut võistkonda. Oma panuse liikumispuudega inimeste spordi edendamisse soovivad anda Eesti motosportlased. Lisaks näeb öövolle väljakul ka Schenkeri Liiga treenerid, kes mängivad südikate Credit24 Rahvaliiga meeste vastu,“ kommenteeris Eesti Võrkpalli Liidu projektijuht Robin Ristmäe.

Credit24 Öövolle toimus esmakordselt aasta eest, kus oma panuse andis ka telestaar ja võistlustantsutreener Marko Kiigajaan, kes ka sel aastal on andnud lubaduse kaasa lüüa. „Öövollel osalemine tuletas mulle meelde lapsepõlve, kui ma veel võrkpalliga väga tihedalt seotud olin. Pärast turniiri sain mitmeid pakkumisi erinevatelt võrkpallivõistkondadelt, kes soovisid, et nende tiimiga liituksin,“ meenutas Kiigajaan. „Kuigi ühelegi võrguvõistkonnale ma oma jah-sõna ei andnud, siis öövollel osalemisest ei saanud ma kuidagi keelduda. Mõnus õhkkond ja head võistkonnakaaslased on kindlasti ka need põhjuseid, miks ma ka sel korral üritusel kaasa soovisin lüüa. Loodan, et see aasta on üritus veel suurejoonelisem ja et tribüünidele jagub rohkelt kaasaelajaid ja loteriipiletite ostjaid,“ lisas Kiigajaan.

Lisaks Marko Kiigajaanile saab Credit24 Öövolle palliplatsil näha Märt Avandit, Venno Loosaart, Rolf Roosalu, Risto Mätast, Katrin Väli, Märt Agu, Aleksei Budõlini ja Argo Aderit. RedMoto nime kandvas võistkonnas mängivad Jüri Triisa, Toomas Triisa, Mart Meeru, Ilmar Ojase ja Indrek Raadik alias Summer jt. Heategevuslikul võrkpalliüritusel toimuvad mängud kolmes alagrupis, millest kahes võtavad osa ka 7 Credit24 Rahvaliiga tiimi. „Need 3 rahvaliiga mees- ja 4 naiskonda, kes üritusel saavad kaasa lüüa, loositakse välja nende võistkondade seast, kes on oma osalemise Credit24 Rahvaliiga 12. hooajal registreerinud enne 11. oktoobrit. Kõigi võistkondadega kellele loosiõnn naeratab, võtame me ka isiklikult ühendust,“ selgitas Ristmäe.

Öövollel saab head ja nostalgilist muusikat kuulata Eesti rokkbändilt The Tuberkoloited. Vaatajate meeleolu hoiab üleval spordikommentaator Kalev Kruus. Võrkpallureid „soojendavad“ TTÜ Lumene tantsutüdrukud. Kohale tulnud pealtvaatajad saavad osaleda heategevuslikus õnneloosis ja oksjonil, mille tulud lähevad Eesti liikumispuudega inimeste sportimisvõimaluste, täpsemalt istevõrkpalli harrastavate inimeste toetuseks.

Credit24 Rahvaliiga peatselt algava hooaja mängudele saab oma tiimi registreerida internetikeskkonnas Volley.ee kuni 18. oktoobrini 2013. Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga osalemistingimuste ja registreerumise kohta leiab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehelt või kirjutades e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee. Credit24 Rahvaliiga tegemiste ja Credit24 Öövolle üritusega saab end jooksvalt kursis hoida Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel. Tutvu ka eelmise aasta Credit24 Öövolle videomaterjaliga siin.