Toonasest tiimist on aga homme Avo Keele käe all mängimas ainult Martti Rosenblatt ja Kristjan Õuekallas. Ülejäänud meeskond on vahepeal läbinud põhjaliku uuenduskuuri.

Selveri meeskond saabus Libereci kohaliku aja järgi kella 14 ajal pärastlõunal läbi Helsingi ja Praha lendude ja bussiga. 2009. aasta suusatamise MM-i korraldajalinna jõudes ootas mängijaid ees lõunasöök Itaalia restoranis kohe spordihalli kõrval. Kuni õhtuse trennini, mis algas 18.00, said mängijad hommikusest reisist puhata. Enamus mehi kasutasid magamiseks antud aja ka korralikult ära ning kohalike vaatamisväärsustega eriti tutvuma ei jõutud. Selleks on aega neil neljapäeval, mängujärgsel päeval, kui tagasilend stardib Prahast alles hilisõhtul.

Täna õhtul on ühises kavas veel õhtusöök, homme jälle tunniajane trenn, lõuna, meeskonna koosolek ning siis kell 18 (Eesti aja järgi 19) otsustav kohtumine Duklaga, kes neljapäeval Kalevi spordihallis nuhtles Selverit 3:0. Et viia mäng edasipääseja otsustava kuldse geimini, peab Selver vastama 3:0 või 3:1 võiduga.

Selveri treeneribrigaadi statistilise poole pealt abistava Alar Rikbergi sõnul tehti täna tavapärane treening, homsel harjutuskorral keskendutakse juba rohkem oma elementidele konkreetse vastase vastu ning vaadatakse mänguvideosid. Vastase liikumistele nii palju aega ei pühendata, kuna Dukla võib homme tulla platsile hoopis teistsuguse koosseisuga kui Tallinnas ning see ajaks eestlased ainult segadusse. On ju ka üks tuntud korvpallitreener öelnud "peamine, et omad asjad ära teeme."

Vaata fotodelt ja videost, milline Selveri treening Liberecis välja nägi!