Audentese spordihoones täismaja publiku ees pakkusid võistkonnad haarava etenduse, millest väljus võitjana Selver Tallinn, alistades Pärnu 3:0 (25:23, 25:22, 25:23).

"Emotsioonid on vapustavad. Suur osa meie võidus on fännidel, keda oli täna Audentese spordihoonesse nii palju tulnud - nad andsid meile kõvasti jõudu juurde," sõnas Selveri nurgaründaja Karli Allik, vahendab volley.ee. "Pärnu ei lahendanud kaitsepalle ära, meie suutsime seda märgatavalt paremini. Teine tegur oli meie tugev ja hea serv, millega saime Pärnu natukene võrgust eemale ja siis on juba lihtsam mängida," analüüsis 15 punktiga matši resultatiivseim olnud Allik kohtumist.

Avageimis spurtis Selver tehnilisteks mõttepausideks ette 8:4 ja 16:10, ent kaotusseisult 19:23 sai Pärnu kolm punkti järjest, mis tegi geimilõppu väga tuliseks. Avageimi lõpuks siiski Lincoln Williamsi edukas kätest auti läinud ründelöök. Ülejäänud kaks geimi möödusid sarnase stsenaariumi kohaselt. Pärnu haaras alul initsiatiivi ja läks paari punktiga ette, ent teiseks tehniliseks mõtlemisajaks oli Selver mõlemal korral ees 16:15 ja pärast seda enam edu ei loovutanud.

"Arvestades, kui kehva mängu me tegime, siis on suhteliselt hästi, et geimid ainult kahe-kolme punktiga kaotasime. Eks pühapäeval vaatame, kuidas läheb, aga seda jama ei kannata ise ka enam välja," rääkis Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik. Nurgaründaja tõi halva poole pealt välja nii suvepealinna meeskonna eksimused servil kui ka blokitöö. "Nii palju palle tuli käte vahelt läbi. Me ei suutnud kokkulepitust kinni hoida," sõnas ta viimase kohta.

Rünnakul oli Pärnu täna parem, realiseerides 52,9 protsenti tõstetest, kui Selveri meeskonna näitaja oli 43,2. Blokis jäädi alla 3:10, pallingul kogunes neile kolm ässa, Selverile kaheksa.

Nelja võiduni mängitava finaalseeria viies mäng on pühapäeval kell 16.00 Pärnus.