Kohtumise kulg:

Avageimi võitsid külalised 25:15. Alguses oli mängu küll, kuid seisul 11:10 hakkas vahe halastamatult kärisema.

Teine geim Ravennale koguni 25:11. Taseme vahe paistis üüratu ja pinge kadus TÜ Spordihoonest kaugele-kaugele.

Kolmandas geimi läks lõpuks tõsisemaks andmiseks. Viimast korda oli tablool viigiseis 21:21, siis võtsid külalised kaks punkti otse servist. Kolmas geim 25:23 ja kogu mäng 3:0.

Tegemist on Itaalia SuperLega keskmikuga

Ravenna esinduse näol on tegemist Itaalia SuperLega keskmikuga, kes jäi eelmisel hooajal esimesena play-offist välja, lõpetades põhiturniiri üheksanda kohaga. Tänavu saavutati ideaalne algus, kui kolme vooru järel jagati täisedu üheksa punktiga esikohta. Edaspidi ei ole nii kõrgelt enam lennatud - viie mänguga koguti vaid kolm punkti ning kaheksa vooru järel hoitakse 12 silmaga seitsmendat kohta. Nädalavahetusel jäädi kodusaalis 0:3 (-15, -20, -29) alla liiga liidrile Modena Volleyle, vahendab volley.ee.

Ravenna võistkonna tuntuim mängija on Andrea Bari

Ravenna võistkond on Itaalia meistriliigale kohaselt küllaltki multikultuurne, pakkudes mänguvõimalust lisaks kodumaistele palluritele ka ühele argentiinlasele, bulgaarlasele, kreeklasele ja sloveenile. Lisaks on meeskonnas üks Ameerika Ühendriikide passiga võrkpallur ja kaks Brasiilia sportlast. Esimeses kohtumises Tartus on külalistel üks puuduja - vigastuse tõttu ei tule väljakule Ravenna pikim mängija (217 cm) Renan Zanatta Buiatti (Brasiilia).

Tuntuimaks võib pidada 34-aastast võistkonna põhiliberot Andrea Barit, kes on koos Itaalia koondisega võitnud pronksmedali 2012. aasta Londoni olümpiamängudelt ja hõbedase autasu 2011. aasta Euroopa meistrivõistlustelt. 2005.-2013. aastal maailma ühes parimas meeskonnas Trentino Volleys pallinud Bari võitis selle aja jooksul kolmel korral Euroopa Meistrite Liiga karika ja kolmel korral ka Itaalia meistritiitli. Itaallane tunnistati kahel korral (2010 ja 2011) Meistrite Liiga ja 2011. aasta Euroopa meistrivõistluste parimaks liberoks.

Tartu Ülikooli spordihoones toimuv vastasseis saab kolmapäeval alguse kell 20. Mängust teeb otseülekande TV6.