Selver läks seeriat 3:0 juhtima, kuid ei suutnud i-le täppi peale panna. Täna see siiski juhtus, tiitlikaitsja mängis Tartu kodusaalis üle ja võis lõpuks ometi juubeldada.

Selver tuli esimeses geimis tänu Lincoln Williamsi servidele välja kaotusseisust 22:24 ja võitis 27:25. Tallinlaste hea energia kandus ka teise geimi, mis võideti koguni 25:15. Williamsit toetas väga hästi enesekindlalt kohtumist alustanud Oliver Orav, kes pani mängu jooksul koguni 6 blokki.

Kolmandas geimis tõi Tartu teine sidemängija Ronald Järv ja kesktormaja Mart Naaber kohtumisse pöörde. Bigbank ei olnud sugugi alla andnud, ehkki nende liidril Bradley Gunteril oli väga halb päev. Tartu võitis kolmanda geimi 25:20. Neljas geim kulges võrdselt, kuid Selver tegutses kindlamalt ja jäi lõpuks siiski peale 25:20. STATISTIKA

Rainer Vassiljevi juhendatav Selver võitis seega finaalseeria 4:2 ja kaitses mullu võidetud tiitlit. Klubile on see kokku juba üheksas Eesti meistritiitel, varem on triumfeeritud aastatel 2005, 2007-2011, 2013 ja 2016. Ainsana on kõikides triumfides osalised olnud kaks inimest - abitreener Raul Reiter ja füsioterapeut Kristi Singi.