Kuigi kohtumisest jäi eemale Selveri esisidemängija Andres Toobal, tuli võit suhteliselt kindlalt, geimides loovutati 19, 19 ja 17 punkti. Heas hoos on pealinna tiimi austraallasest löögikahur Lincoln Williams, kes tõi 21 punkti (rünnak 59%), igati kiiduväärselt tegutsenud keskblokeerija Reimo Rannar lisas 10 (86%; 4 blokki) ja Karli Allik 7 silma.

Saja liiga veerandfinaalis just Selveri üle mänginud Rakvere esines tujutult ja ebakindlalt. Kui võistkonna kogenuim Andris Õunpuu mängis koha välja, tuues 18 punkti, siis noorematel oli must päev, sel hooajal tubli sammu edasi teinud nurgaründaja Kevin Saar jäi efektiivsuspunktide arvestuses koguni viiega miinusesse. Mängu sekkus ka põlvevigastusest taastuv Siim Põlluäär, ent tavapäraste löögikõrgusteni ta veel ei küüni ning meeskonda kaotusest päästa ei suutnud.

Noore koosseisuga Selveri tänavune hooaeg on olnud kahvatu – karikasarjas ja Balti liigas ei pääsetud isegi poolfinaali. Eesti meistrivõistlustel finaali jõudmine aitaks üldpilti parandada. "Minu arvates päästaks Selveri hooaja meistritiitel, mitte finaali jõudmine," lisas Pärnu loots Avo Keel õli tulle. Tema hoolealused said eile teises poolfinaalis kerge 3 : 0 võidu TTÜ vastu ja juhivad samuti seeriat 1 : 0. Finaali jõudmiseks vajatakse kolme võitu.

Urmas Tali kommentaar:

Karli Allik: