"Mäng oli selle aasta Selveri hooaja minivariant, kus on hästi palju kõikumisi. Olime endale ebakindluse tekitamise meistrid," nentis kohtumise järel Selveri peatreener Avo Keel.

Paar näidet: teises geimis juhtis Selver 8 : 3, ent kaotas 19 : 25. Neljandas oli Selver ees 15 : 8, ent siis näpsas TTÜ neli järjestikust punkti. Selver spurtis uuesti ja juhtis 22 : 15, ent jäi seejärel hätta TTÜ sidemängija Kusti Nõlvaku planeerivate pallingutega. Jaanus Nõmmsalu ja vahetusest sekkunud Mikk Markus Sihver tõid järjest rünnakul punkte ja peagi oligi seis 22 : 22. Seejärel paugutas aga Martti Juhkami palli maha ja TTÜ nurgaründaja Denis Sintov patustas servi vastuvõtul sooja palliga.

"Eks ta psühholoogiliselt laksu võis panna, aga loodan, et mehed suudavad üle olla. Meie eesmärk on ikkagi Kalevi spordihalli tagasi minna," rääkis TTÜ peatreener Janis Sirelpuu.

Ülikooliklubi pidi täna mängima ilma põhidiagonaal Mart Tiisaareta, kes reedel hüppeliigest väänas. Saalis omadele kaasa elanud pallur sõnas, et seis on lootustandev ja paistetus on kõvasti alla läinud. "Aga teisipäeval siiski pigem vist ei mängi välja," vaatas ta seeria neljanda kohtumise suunas.

Tiisaart asendas Karlis Mesila, kes tõi küll seitse punkti, ent realiseeris 18 tõstest vaid viis. "Asendusdiagonaal ei olnud täna peas valmis. Samas on see ka arusaadav, kui pole hooajal peaaegu üldse mänginud ja nüüd pead tulema ja kohe lööma hakkama," sõnas Sirelpuu.

Martti Juhkami tõi üleplatsimängijana 23 punkti (efektiivsus +14), Argo Meresaar ja Andri Aganits lisasid võitjatele vastavalt 16 ja 14 punkti, teatab volley.ee. TTÜ parim oli Sintov 19 punktiga.

Rünnakuefektiivsus oli võistkondadel võrdne (45%), kuid blokipunkte ja serviässasid kogus enam Selver - vastavalt 14-12 ja 7-1. Riskeerivalt servinud Selver eksis pallingul koguni 21 korral, TTÜ sama näitaja oli 10.

TTÜ ja Selver mängivad neljandat korda teisipäeval, 26. märtsil kell 18 TTÜ spordihoones.
Juhul kui TTÜ suudab kohtumise võita, toimub otsustav mäng neljapäeval Kalevi spordihallis.