Kui avageim kaotati 22:25, vahetas peatreener Andrei Ojamets diagonaalründaja Renee Teppani asemele Argo Meresaare ning nurgaründaja Kristo Kollo asemele Taavi Arula. Seejärel suudeti tasavägine teine geim võita napilt 27:25 ning kolmas juba kindlalt 25:18, kirjutab volley.ee.

Neljandas geimis aga lagunes tartlaste mäng ning vastu tuli võtta 20:25 kaotus. Otsustavaks geimiks suutis kodumeeskond kosuda, mindi kiiresti 7:1 ette ning geimivõit vormistati numbritega 15:9. Oktoobrikuu parimaks mängijaks nimetatud Robert Täht oli jälle hoos, tuues Tartu meeskonnale 24 punkti (+13), 10 silmaga toetasid Argo Meresaar ja Kevin Soo.

Tartu meeskonnale hingab üldarvestuses kuklasse Selver Tallinn, kes täna mängis 3:1 (18, -18, 12, 27) üle TTÜ. Mõlema meeskonna mäng tugines suure rünnakukoormuse saanud diagonaalründajate panusele - Hindrek Pulk tõi võitjatele 24 (+18) ning Mart Tiisaar kaotajatele 21 (+8) silma. Selver lõi 11 ässpallingut (TTÜ 4) ning blokeeris 12 vastaste rünnakut (TTÜ 5).

Selveri meeskonna peatreeneri Avo Keel tundis viimaste esitluste üle heameelt. "Sel nädalal alistasime Jelgava, Pärnu ja TTÜ, saime kokku 8 punkti. Mängisime stabiilselt ja hästi. Kui hooaja alguses sai seatud eesmärk jõuda põhiturniiri lõpuks viie parima hulka, siis hetkeseisuga tundub võitlemine kõrgete kohtade eest täiesti reaalne," sõnas Keel.

Raske mängunädal (neljapäeval mängiti ka Eurosarjas) on pitseri jätnud Pärnu VK mängule: laupäeval alistuti 1:3 Selverile ja pühapäeval 2:3 (-19, 26, -19, 20, -11) Poliurs/Ozolnieki meeskonnale. Pärnakatel ei teinud nädalavahetuse mängudes vigastuse tõttu kaasa kaks põhikossseisu meest - Andrus Raadik ja Meris Merisaar, pühapäeval puudus ka Kardo Kõresaar.