Kui Tartu tegi TTÜ-ga sotid selgeks kolme geimiga, kinkides võõrustajatele geimides 22, 20 ja 20 punkti, siis Selver pidi oma vastasega pusima kuni otsustava geimini, enne kui tabloo nende võidunumbritena 3:2 (20, -21, 21, -20, 13) näitas.

Selveri juhtivaks jõuks oli sedapuhku itaallasest nurgaründaja Federico Marretta, kes tõi 18 punkti (kasutegur +5; rünnak 50%). Diagonaalründaja Lincoln Williams lisas 15 (+9) ja tempomees Meelis Kivisild 12 (+9) punkti. Pärnut vedas eelkõige kapten Andrus Raadik, kes sai kirja 17 silma (+10; rünnak 68%). Oodatust tagasihoidlikumaks jäi diagonaalründaja Hindrek Pulga panus - 12 punkti (0; 36%). Sama palju punkte tõi ka Kardo Kõresaar, kuid tema pealt kärises servi vastuvõtt. STATISTIKA.

Homme kell 13 peetakse ka pronksimäng, kus kohtuvad tänased kaotajad TTÜ ja Pärnu.

Vaata, mida rääkis poolfinaali järel Selveri peatreener Rainer Vassiljev!

„Need geimid, mis me võitsime, seal suutsime pidada oma asjadest kinni. Ja õnneks neid geime olid kolm kokku,“ rõõmustas Selveri juhendaja Rainer Vassiljev, kelle arvates võidab homse finaali meeskond, kes suudab pingevabamalt esineda. „Täna tuleb siit emotsioon kaasa võtta. See on üks asi. Teiseks ei ole mõtet vibranooti peal hoida. Nagu ka meestele sai öeldud: kohustuslik jõudmine siia on olnud, nüüd on kõik nautimine. Ega Tartu nautis täna samamoodi. Võrkpallis on nii, kes vähem kangutab, sel on ka asjad paremad platsil.“