Mängu käik:

4. geim 25:23 Pärnule ja kogu mäng 3:1.

3. geim 25:22 Pärnule (üldseis 2:1 Pärnule). Trend sama: Pärnu mängib meeskondlikult, Tartu mitte väga. Robert Täht (16 punkti) on pakkunud küll tulevärki, kuid Bigbanki mäng on natuke ühekülgne. Teise geimi keskel katkes Andrei Ojametsa närv ja ta vahetas Taavi Nõmmistu sisse Argo Meresaare asemel, kelle pallid teps mitte maha ei jäänud. Pärnut veab Kardo Kõresaar (11 punkti), tavapärasel punktiliidril Pulgas, kes kolmandas geimis taas platsile sai, on must päev (7 punkti, kasutegur -2).

2. geim 25:21 Pärnule (üldseis 1:1). Tartu mängijatest õhkub närvilisust ja platsil ei ole enam meeskond. Liiga palju tehakse üksteisele kurje nägusid ja tujutsetakse. Kohati tundub, et rahul ei olda sidemängija Robert Viiberi tööga. Võimalik, et nüüd otsustatakse kogu seeria käik, kui tartlased ei suuda end koguda. Robert Täht on toonud üleplatsimehena 9 punkti, kuid rünnak ei toimi hästi. Pärnu treener Avo Keel andis teises geimis Pulgale puhkust, kuid ka asendaja Arnas Rumševičius pole erilises löögihoos.

1. geim Tartule 25:20. Lõpuks ometi täismaja! Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets saatis algkoosseisus platsile Argo Meresaare, kes alustas kohe blokiga Hindrek Pulga vastu. Pärnu allajäämise põhjused: 1. Pulga nadi algus (seisul 8:7 oli Pulga saldo -5), ta tõi lõpuks küll 3 punkti, kui on kokku kolme punktiga miinuses. 2. Tartu sai 5 blokipunkti, Pärnu 0. Pärnu tegi koguni 8 serviviga.