Pärnu võitis avageimi 25:13, teise 25:22 ja kolmanda 25:17. „Tegime tipp-topp mängu,“ kiitis Pärnu juhendaja Avo Keel hoolealuseid. „Teise geimi alguses tuli natuke servivigu. Üldiselt ei tekkinud terve kohtumise treenerite pingil ega platsil närvilisust, sai üsna korrektselt algusest lõpuni mängitud.“

Väga head servi löönud Hindrek Pulk tõi Pärnule võistkonna parimana 22 punkti, Taavet Leppik ja Kardo Kõresaar kumbki 10 punkti. Selveri parim oli 7 punktiga Oliver Orav. Statistikalehte uurides rõõmustas Keelt aga eelkõige üks teine näitaja: "Kui mõlemad meeskonnad said servi sama hästi kätte, siis meil oli rünnaku efektiivsus 20 protsendi võrra parem. See näitab, et meie rünnak toimis, samuti ka bloki ja kaitse koostöö ning nende blokk ei saanud meid nii hästi kätte."

Päris muretult Pärnu siiski neljapäevasele euromängule vastu ei lähe. Eilses mängus Järvamaaga vigastas kapten Andrus Raadik varvast, temporündaja Timo Tammemaa tundis tänase kohtumise eel puusas teravat valu. Kumbki Selveri vastu platsile ei tulnud ning pole selge, kas nad on eurosarja avapauguks mängukõlblikud või mitte. "Tammemaa tundis täna enne mängu teravat valu puusas ja ütles, et ei saa osaleda. Raadiku varvas jäi eilses mängu olukorras põranda ja Pulga põlve vahele. Luumurdu röntgen ei näidanud. Aga ta ütles, et varvas on valus ja kui Raadikul on valus, siis peab asi olema ikka väga valus," viitas Keel tiimi kapteni kõrgele valulävele.

Pärnu lätlasest leegionär Aleksandrs Avdejevs käis reedel põlvelõikusel ning peab vähemalt kuu aega eemal olema.

TTÜ sai tund aega hiljem alanud mängus tulemusega 3:1 (16, 24, -22, 14) jagu Järvamaa Võrkpalliklubist.

Teist päeva järjest pakkus Rakvere Võrkpalliklubi poolehoidjatele viiegeimilise mängu, ent paraku tuli tänagi vastu võtta 2:3 kaotus (22, 14, -22, -19, -13) Daugavpilsi ülikoolilt.