Rakvere andis koduses võrkpallis küll kõvasti tooni 1990. aastate lõpus, ent pärast seda neil meistrisarjas medalikolmikusse asja ei olnud. Viimane autasu pärines 16 aasta tagusest ajast, kui sari samuti pronksmedaliga lõpetati, kirjutab volley.ee.

Ega tänanegi mäng rõõmustavalt alanud, kui pealinnaklubi avageimis domineeriva 25:16 võidu noppis. Samas võis eeldada, et TTÜ ei suuda terve kohtumise lõikes kahte kolmandikku tõstetest maha lüüa. Kolmes viimases geimis küündis hoopis Lääne-Virumaa meeskonna näitaja kahel korral üle 60 protsendi. Matši kokkuvõttes oli Rakvere protsent 55,8 ja TTÜ-l 52.

Eriti võimsalt ründasid nurgamehed Tanel Uusküla, kes lõi 23 tõstest punktiks 16, ja Kevin Saar, kelle näitaja oli 30st 18. Tema arvele jäi ka matši viimane punkt. Kokku Saarelt 20, Uuskülalt 18 ja Andris Õunpuult 17 punkti. TTÜ edukaim oli 19 punktiga Sander Rätsep.

Tänavusse kõvasti kollast värvi lisanud Rakvere saab võimsale hooajale joone alla tõmmata kahe medalivõiduga. Tänase kõrval jõuti peatreener Urmas Tali dirigeerimisel kodusesse karikafinaali ja esmakordselt ennast ühisliigas finaalturniirile mänginud Rakvere oli medalivõidule lähedal sealgi, kuid lõpuks tuli pronksimatšis tunnistada Poliurs/Ozolnieki paremust. TTÜ mängis parima tulemuse välja just koduses meistrisarjas.

TTÜ juhendaja: Janis Sirelpuu:

Andris Õunpuu (Rakvere):

Rakvere treener Urmas Tali: