Võistlusel osales 22 meest. Esialgu pandi neljas alagrupis paika play-off-paarid ning seejärel hakati selgitama võitjat.

Esimeses poolfinaalis mängisid nurgaründaja/libero Denis Losnikov, kes oli päästnud eelmises ringis neli matšpalli Ronald Järve vastu, ning peatreener Avo Keel, kellel polnud probleeme Meelis Kivisilla alistamisega. Losnikov osutas Keelele südi vastupanu, ent juhendaja löögitehnika ja liikuvus - nagu mees ise märkis - tõid võidu kogenuma mehe õuele.

Teises poolfinaalis läksid samuti vastamisi noorus ja kogemus, sest ühele poole võrku asetus sidemängija Martti Keel (tulemuste lehel märgitud kui V. Keel ehk Väike Keel), kes oli teel nelja parema sekka alistanud Kristjan Õuekallase, ja klubi tegevjuht Oliver Läll, kes sai jagu "külalisesinejast" Rivo Vesikust. Lälli ja Keele mäng läks otsustava kolmanda geimini, kus kogu hooaja vältel Delfis Selveri kodumänge kommenteerinud Läll lõpuks pikema õlekõrre võttis.

Suure finaali ajaks oli kuuest lauast jäänud alles üks, nn finaallaud. Avo Keele keskendumist segas ilmselgelt tõsiasi, et kui ta soovib klubiga häid suhteid säilitada, pole mõistlik Lälli vastu oma geniaalset mängu peale suruda. Nii läkski, Läll, kes oli turniiri ise korraldanud, sai ise ka võidu.

Talvel võtsid Selveri võrkpallurid üksteiselt mõõtu vehklemises, nüüd mängiti lauatennist. Kõik Delfi lugejad on oodatud jagama kommentaarides oma soovitusi järgmise (spordi)ala osas, kus mehed end proovile peaks panema. 

Videoülevaade lauatenniseturniirist koos humoorikate vahekommentaaridega: