Kui esimesed kaks kohtumist olid suvepealinlased kindlalt võitnud, siis suutis Selver Pärnu vigastuste järel seeriasse tagasi tulla ja tänase üleoleku järel jäädakse meistritiitlist vaid ühe võidu kaugusele.

Sedapuhku olid Selveri võidunumbrid geimide kaupa 25:22, 25:22 ja 25:20. Tallinna tiimi parimana sai 18 resultatiivsuspunkti kirja Lincoln Williams, Karli Allik ja Oliver Orav said kirja 9 silma. Avo Keele juhendatava tiimi resultatiivseimaks kerkis 16 punkti enda saldole saanud Hindrek Pulk. Väärib ka mainimist, et Selver lõi täna 9 serviässa Pärnu ühe vastu.

"Mängisime ise nii halvasti," raputas Pärnu kapten Andrus Raadik pead. "Otsustavaks sai kaks elementi - serv ja blokk. Meil neid ei olnudki." Samas ei nõustunud Raadik väitega, et Pärnu kolm järjestikust kuiva kaotust Selverile oleks olnud suur üllatus. "Meie ei ole üllatunud. Võibolla teie, ajakirjanikud, kes meile seeria eel kuldmedalid kaela riputasid, olete üllatunud. Tegelikult on ju mõlemad meeskonnad samad, mis olid mullu."

Selveri sidemängija Andres Toobal kiitis peatreener Rainer Vassiljevi poolt valitud taktikat. "Bloki ja kaitsega ei saanud vastased vastu. Meil ei ole meeskonnas tohutuid kujusid, kes hirmus kõrgelt lajatavad, pealegi on teisel pool võrku vastas väga kõrge blokk. Seega peame mängima vastastest targemini ja otsime nende nõrkusi," lausus Toobal.

Seeria kuues ja potentsiaalselt otsustav mäng peetakse 5. mail kell 20.00 Audentese Spordikeskuses.

Mäng täispikkuses: