Tiitlikaitsja Pärnu alustas seeriat kodus veenva 3:0 (-16, -22, -17) võiduga. Teises kohtumises oli põnevust rohkem, ent kokkuvõttes ikkagi 3:1 (-20, -20, 17, -23) võit Avo Keele hoolealustele. Nii mõnedki võrkpallisõbrad kurtsid, et intriig puudub, sest meister on ette teada. Täna oli aga selgelt parem Selver ning sportlik intriig ja pinge on jälle olemas.

"Mängisime nii hästi, kui vastased lubasid. Ma arvan, et Selver tegi oma hooaja parima mängu. Serv tuli väga hästi välja, meie vastuvõtt jäi kaugele, väikesed ebatäpsused ja nii see läks," sõnas vahetusest sekkunud Jaanus Nõmmsalu.

Selver lõi kokku kaheksa serviässa, millest neli kanti diagonaalründaja Lincoln Williamsi arvele. Pärnu valis vähemriskantsema servitaktika, otse pallingust saadi üks punkt ja isegi servivigu tehti Selveri ässpallingutest vähem - 6. Williams tõi võitjatele 21 punkti, Oliver Orav lisas 14 ja Karli Allik 9. Pärnu resultatiivseim oli üheksa punkti toonud Andrus Raadik, meeskond tervikuna jäi efektiivsuspunktide osas kolmega miinusesse.

"Täna tundsin algusest peale, et me tahtsime väga võita. Alustasime julgelt ja intensiivselt. Lihtsa serviga pole Pärnu vastu mõtet minnagi. Kuigi skoor oli 3:0, ei olnud tänane võit meie jaoks lihtne. Mäng oli raske nii vaimselt kui füüsiliselt," kinnitas Williams.

Finaalseeria mängitakse nelja võiduni, järgmine mäng peetakse neljapäeval Tallinnas.

Avo Keele kommentaarid:
Andrus Raadiku kommentaarid:
Andres Toobali kommentaarid: