Seejuures oli Tartu kahes esimeses geimis selgelt üle, võites need vastavalt 25:13 ja 25:20.

"Kaks esimest geimi olid väga head. Avageimis tundus, et mängisime liigagi hästi - Selver polnud selleks valmis," rääkis kaotajate peatreener Andrei Ojamets pärast mängu.

Seejärel ärkas Selver, võites raske kolmanda geimi 30:28. Neljandas geimis oli Tartul kolm matšpalli, kuid neid ei suudetud ära lüüa ning Selver viis kohtumise 28:26 võiduga viiendasse geimi, mille võitis nüüd juba kindlamalt 15:10.

"Mulle tundus, et kolmandas geimis olid meie poisid pettunud, et nad ei suutnud 3:0 mängu võita. Samas, Selver kasutas meie hetkelise peataoleku ära ja hakkas väga hästi mängima," tõdes Ojamets.

Ojametsa sõnul ei maksa kaotust üle elada. "Katastroof see (kaotus) pole. Peame vaatama, mida head saame siit mängust kaasa võtta. Tunnistan, et ilmselt tegin ise täna paar otsustavat taktikalist viga."

Selveri peatreener Avo Keel kaotuse võiduks keeramisest: "Esimeses ja teises geimis polnud midagi rääkida, Tartu kägistas meid nii kõvasti. Aga pärast käänasime lihtsalt geimilõpud, mis ongi nõrgemate eelis ja võimalus, enda kasuks."

Mängu kangelaseks kerkis vaid 18-aastane Oliver Orav, kes tõi 23 punkti. Teda kiitsid ka kõik asjaosalised. "Olen näinud teda mängimas vähe, aga näiteks suvel, kui noortekoondis Brasiiliaga mängis, jättis ta väga hea mulje. Nagu täna nägime, on temas sisu - hoiab närvi külmana ja tegutseb ka lõpuhetkedel otsustavalt," kiitis Ojamets.

Tartu parim oli Kristo Kollo 21 punktiga, Robert Täht lisas 20, Argo Meresaar 11 punkti.

Eriline oli mäng just Meresaarele, kes mängis esmakordselt oma endise koduklubi vastu. Tõsi, võit jäi meeldejäävas mängus võtmata. "Ju siis Selveri rahvas töötles mind nii kõvasti, et... Nali naljaks: ikka oli teistsugune mäng. Tore."

"Kolmanda geimi lõpus oli paar kahtlast palli, mis mõlemad läksid Selveri kasuks. Las jääb kohtuniku südametunnistusele," arvas Meresaar.

Teises Schenker liiga kohtumises alistas Rakvere VK Daugavpilvsi kindlalt 3:0 (25:13 25:16 25:19).

Rauno Tamme tõi Rakverele 16, Aivar Silm 14 punkti. Vastaste parim oli 15 punktiga Aleksandrs Samuilovs.

Selver, kes on kaotanud kahe hooaja vahel neli põhitegijat (Argo Meresaar, Andri Aganits, Martti Juhkami, Asko Esna), alustas uut hooaega 3:1 võiduga Rakvere üle. Võitjate resultatiivseim oli Hindrek Pulk suisa 29 punktiga.

Vastupidiselt Selverile alanud hooajal mitme tugeva mängijaga meeskonda tugevdanud Tartu oli eile kindlalt, geimidega 3:0 üle Danpower Võru/Noortekoondisest. Tartlaste parimad olid suvel Eesti koondist U21-vanuseklassi MM-il esindanud Renee Teppan ning Robert Täht 10 punktiga.