Kuna Taavet Leppik vigastas kolmandas kohtumises talda päris korralikult ja Tamar Nassari hüppeliigese trauma kiireid paranemise märke ei näita, on Pärnul neljapäeval kitsas käes. Treener Avo Keel saadab platsile Martti Keele, Hindrek Pulga, Andrus Raadiku, Jaanus Nõmmsalu, Timo Tammemaa, Harri Palmari ja libero Edgar Järvekülje ning hoiab hinge kinni, et rohkem jumala eest ühtegi traumat ei juhtuks. Vahetusmängijatena on ta käsutuses 20aastane sidemängija Markkus Keel ja 16aastane temporündaja Madis Parrol, kes pole meeskonnaga koos isegi mitte treeninud.

Lisaks on teatavasti pikemat aega tõsised seljaprobleemid kummitanud meeskonna liidrit Pulka, kelle selgroo alumine vaheketas on kulunud. „Asi on päris hull hetkel. Oleme üritanud asja süstidega kontrolli alla saada, ent see pole õnnestunud. Selg teeb jätkuvalt valu, kuid tuleb edasi mängida,“ nentis Pulk.

Seega Pärnul on selg täiesti vastu seina. Keegi ei tohi ansamblist välja langeda, võimalike vigastuste korral jäävad lauale vaid hädalahendused. Pulga väljavahetamise korral peaks diagonaalründaja rolli üle võtma ilmselt Tammemaa ja Parrol võtaks sisse tema positsiooni. Korraliku löögiga Martti Keel võiks vast viimase häda sunnil eksprompt korras kehastuda nurgaründajaks. Aga nagu öeldud – need oleks juba hädalahendused ja sellise koosseisuga Selveri alistamine oleks väga suur üllatus.

Seeria mängitakse nelja võiduni, pikka taastumisaega ei ole, viies matš toimub pühapäeval, kuues vajadusel järgmisel neljapäeval ja võimalik viimane mäng järgmisel pühapäeval. Esimeseks „laatsaretist“ pääsejaks võiks Keele arvates osutuda Kardo Kõresaar. „Teda võiks platsil näha maksimaalselt pühapäeval,“ pakkus Keel, kes pelgab, et Leppiku ja Nassari jaoks on hooaeg lõppenud.