Kohila Võrkpalliklubi kohtub 28. oktoobril kodusaalis Sloveenia võistkonna Maribori Nova KBM Branikiga. Antud klubi on 13-kordne Sloveenia meister ja 14-kordne karikavõitja ning on komplekteerituselt väga tugev - neli mängijat on eelmise aasta juunioride EM-hõbemedalistid ja mitmed naiste rahvuskoondise liikmed.

Eesti naiskond osaleb esmakordselt CEV Cupil
Kohila Võrkpalliklubi on tulnud kahel viimasel aastal nii Eesti kui ka Baltikumi meistriks, edasiminek kõrgematesse liigadesse oli mängijate arengu seisukohalt asjade loogiline käik. Kohila naiskonna komplekteerimisel oli esimesest aastast alates põhimõte, et paljud mängijatest peavad olema enda klubi kasvandikud, kes saavad võimaluse areneda ja seeläbi edasiliikuda välismaale, kirjutab volley.ee.

Et kõrges konkurentsis maksimaalselt hästi hakkama saada, tuli piiri tagant vaadata lisajõudu. Esialgu piirduti ühe ukrainlannaga, kuid seoses nurgaründaja Merilin Salbeni vigastusega tuli värvata ka teine. Kohila esindusel on see esmakordne kogemus võistleda välismängijatega ja siiani on sujunud kõik ladusalt. Mängijad on sulandunud võistkonda hästi - nad on töökad, harjutavad tõelise pühendumisega, on meeldiva iseloomuga ja mänguliselt võimekad. Järgmine nädal saab olema eriline, sest ükski Eesti naiskond ei ole varem Euroopa tugevuselt teises karikasarjas kaasa löönud.

Kohila Võrkpalliklubi naiskonda kuulub 16 mängijat. Esimeseks koduväljakul toimuvaks vastasseisuks on neist üles antud 12: