Nikola Matijasevic ei soovi teda kasutada servi vastuvõtul, finaaliski tegelesid sellega peamiselt libero ja teine nurgaründaja. „Rennes tegi pakkumise, lükkasin tagasi. Meie arvamused treeneriga ei ühti. Ta tahab, et mu roll oleks vastuvõtul väike. Arvan, et ei soovi siin jätkata,” ütles Juhkami. Peale selle pole ta päri treeningute ülesehitusega.

Huvi on tuntud Prantsusmaalt, Saksamaalt, Belgiast ja Eestist. Pärast nurjunud hooaega soovib Tartu Bigbank koostada löögivõimelist tiimi. Maad kuulati Juhkami ja Oliver Venno juures, kumbki pole kodumaale naasmisest veel huvitatud. Juhkami arvestab otsust langetades eelkõige sellega, milline klubi oleks kasulikum tervise turgutamisele. Juhkamit on vaevanud vereringehäired. Seetõttu jääb ta eemale ka suvistest koondise Euroopa liiga mängudest.

Hoolimata Rennes’i laupäevasest dramaatilisest kaotusest Prantsusmaa esiliiga finaali, ei ole järgmisel hooajal kõrgliigas mängima hakkamine täiesti välistatud. Kuluaarides räägitakse plaanist ProA ja ProB ehk kõrg- ja esiliiga liita. Rennes’is pallinud Kert Toobal ei osanud esialgu veel öelda, kas kannab sama särki ka uuel aastal. Ta leping on 1+1 aastat ehk nüüd on 36aastasel Toobalil mõttekoht. Kui esiliiga finaal lõppenuks teisiti ja meistriliiga koht oleks käes, jätkanuks Eesti koondise kapten kindlasti samas klubis.