"Olin hooaega lõpetades võib-olla vaimselt rohkemgi väsinud kui füüsiliselt, sest kohe pärast koondisesuve ilma puhkamata klubi juurde naasta oli üsna keeruline. Praegune kahenädalane puhkus tuleb seetõttu väga kasuks," sõnab Egiptuse palmide alla lennanud Täht.

Täht kerkis edukate esituste toel tänavu üheks Poola kõrgliiga silmapaistavamaks nurgaründajaks, olgugi et pikalt poolfinaalipääsme eest võidelnud Cuprum leppis lõpuks meistrivõistlustel kuuenda kohaga.

"Tegin kindlasti oma arengus sammu edasi. Mullu olin palju ebastabiilsem, nüüd on keskmine tase tõusnud. Olen ka igas elemendis varasemast kindlamaks muutunud."

Poola võrkpalli meistrivõistlused kuuendana lõpetanud "Eesti klubi" ootavad omanikevahelise tüli tõttu ees suured muudatused. Esimesena on teatanud lahkumisest peatreener Gheorghe Cretu.

"Klubis on keerulised ajad ning ka mina olen võistkonnast pigem lahkumas," ütleb Täht otsekoheselt. "Oleme hakanud mänedžeriga juba uusi variante otsima."

Tihedast koondisesuvest ootab Täht enim EM-finaalturniiri ning MM-valiksarja mängu Venemaaga, mis võiks nii oma taseme kui Kalevi spordihalli täituvusega tekitada meeldejääva õhtupooliku.

"Mänge tuleb sel aastal koondisega tõesti väga palju ja kuna (Martti) Juhkami loobus kutsest, saavad ka uued nurgamehed omajagu mänguaega," arvab 23-aastane Täht. "Võistkonnavahetus ja uued eesmärgid annavad kindlasti ka uue hingamise."