Kolmapäeval oli Loimaa vastaseks Karl Külaotsa klubi Korson Veto, tulemusega 3:1 võitis mängu Loimaa, teatab volley.ee. Lipp käis vahetusest servimas avageimis, Külaots kogus samuti episoodiliselt mängides ühe silma.

Laupäeval alistati tulemusega 3:2 Oulu Etta, Lipp sekkus korraks vahetusest teises geimis. Pühapäeval oli Loimaa 3:0 üle Mart Tiisaare meeskonnast Kuopio LEKA Volley, Tiisaar oli 14 punktiga kaotajate resultatiivseim.

Naiste meistrivõistlustel jätkasid oma võidukat teekonda Anu Ennok ja Salo LP Viesti, laupäeval alistati 3:0 LiigaPloki ja pühapäeval sama tulemusega Kuortane. Ennok kogus laupäevases mängus 10 punkti (kasutegur +4), pühapäeval 6 punkti (+1).

"Mul endal isiklikult oli väga halb mäng ja nädalavahetus," oli Ennok rahulolematu, täpsustades: "ma ei oska vist enam lüüa. Aga kaks 3:0 võitu tagas meile vähemasti põhiturniiri võidu."

Järgmisel nädalavahetusel ootab Salo naiskonda põhiturniiri viimased mängud ja siis hakatakse veerandfinaali vastast valima. Enda keskpäraseid esitlusi hooaja teises pooles põhjendas Ennok mitte kõige parema koostööga sidemängijaga: "Juba pool hooaega mängib sidemängija selliselt, et mina saan tõsteid vaid rasketes olukordades, kui mujale ei ole võimalik tõsta. Nii ei ole väga lõbus mängida."

Hurrikaani tõusis eduka nädalaga meistrivõistlustel kolmandaks (54 punkti), kolmanda järjestikuse kaotuse saanud LEKA Volley kukkus kaheksandaks (39) ja nüüd juba neli mängu järjest kaotanud Korson Veto jätkab üheksandana (27).