Prantsusmaa meistrivõistlustel olid teisipäeval vastamisi liigatabeli liidermeeskonnad AS Cannes ja Pariis ning kahjuks pidi Ardo Kreegi meeskond leppima võõrsil 1:3 kaotusega. Kaotusest hoolimata võib Kreek oma mänguga rahule jääda, sest 64% rünnaku juures kogus ta 10 punkti, millest kolm tulid blokiga. "Aasta viimane läks kehvasti ja ei teagi, mis juhtus. Lihtsalt ise mängisime kehvasti," rääkis Kreek volley.ee-le, kommenteerides oma panust järgmiselt: "Blokk ja rünnak olid enam-vähem, kuid servil oli kahjuks kehva päev." Arago de Sete jäi 13. vooru mängus kindlalt 0:3 alla, eestlasest nurgaründaja Keith Pupart kaasa ei teinud, kirjutab volley.ee.

Pariis hoiab tabelis jätkuvalt Cannes'i (33 punkti) järel teist kohta (27), Sete langes seitsmendaks (23). Naiste meistrivõistlustel on paus, järgmised mängud peetakse 3. jaanuaril, kui eestlannade naiskond Terville Florange läheb vastamisi tabeli viimase Hainaut'ga.

Itaalia SuperLegas peeti reedel ja pühapäeval esimese ringi viimased mängud, kus Andri Aganitsa (pildil) ja Renee Teppani meeskond Altotevere Citta di Castello geimivõiduni ei küündinud. Perugia vastu kogus Aganits 4 ja Verona vastu 7 punkti (rünnak 75%!). Teppan sekkus Perugia vastu korraks vahetusest, kuid punktiarvet ei suutnud avada.

"Selle lühikese ajaga ma mängu sisse ei jõudnud elada ja seega järeldusi ei hakkaks tegema. Meie kaks viimast mängu olid üsna sarnased, selgelt tugevama vastase vastu jätkus jaksu täpselt esimeste geimide jagu ja siis anti alla," kirjeldas Teppan.

Aganits tunnistas, et mängus Perugia vastu, kus saal oli rahvast pilgeni täis, jäi ta rahule oma servi ja blokiga. "Sain aga jälle vaid kaks tõstet ja seega rünnakul osalesin minimaalselt. Verona vastu tuli aga välja hea mäng just rünnakul," täpsustas eestlasest temporündaja. Superlega avaringi lõpetas Altotevere 2 võiduga 12 mängust ja kogutud 7 punktiga asuvad nad 11. positsioonil.