Ennok ütles, et nagu geimidestki näha, oli eilne mäng äärmiselt tasavägine ja oma võimalus oli viiendas geimis ka tema naiskonnal, kirjutab volley.ee. "Meil oli seisul 14-13 isegi võimalus ära lüüa, aga diagonaal lõi blokki ja lõpus oli neil õnne serviga. Aga oli igati parem mäng kui kolmapäeval," sõnas nurgaründaja. "Vaid meie serv ei olnud nii hea kui oleks võinud olla, muus osas oli võrdne mäng," lisas Ennok ja tunnistas, et tunneb nii napi allajäämise tõttu ka pettumust.

Ennok tõi viimases matšis 11 punkti (-1), Pfeffingeni resultatiivseim oli 25 punktiga (+14) Nicole Walch. Väga "pika pingi" ja suuresti leegionäridele toetuva Zürichi edukaimana tõi Ana Bjelica 24 punkti (+18). Pfeffingeni vastuvõtuprotsent oli 48, rünnak 40%, vastaste samad näitajad vastavalt 49 ja 37%. Servil lõi Pfeffingen 4 ässa ja tegi 16 viga, Zürich teenis pallinguga 6 punkti ja eksis 8 korral.

Avamängu võitis eestlanna tööandja 3:1, teise kohtumise sama skooriga tiitlikaitsja Zürich. Kolme võiduni peetava finaalseeria järgmine mäng peetakse 25. aprillil.

Ka kahel eelneval hooajal on samad naiskonnad finaalis mänginud ja mõlemal korral krooniti meistriks Zürich.