"Kuna meil on uus ukrainlasest diagonaal, kes saab palju tõsteid, on minu tõus suurimaks punktitoojaks mõnevõrra üllatav. Samas, sidemängijaga olen koos juba teist aastat ja raskemaid palle usaldab ta ikka mulle, seega ei nurise ka enda rünnakukoormuse üle," rääkis Ennok volley.ee-le.

Salo alistas möödunud pühapäeval Rovaniemi WoVo naiskonna 3:2, kaotades selle napi võiduga esimese punkti. Salo jäi geimidega 0:2 tagaajajaks ja esimene üllatuskaotus oli lähedal, siis suudeti aga mäng toimima saada ning järjekordne võit tabelisse kirjutada. Ennok viibis platsil kogu mängu, kogus parimana 22 punkti (kasutegur +11). 45-st tõstest realiseeris ta punktiks 20 (44%), ühe punkti lisas bloki ja ühe ässpallinguga.

"Ma ei teagi, mis mängus WoVo vastu juhtus. Enda serv oli nõrk ja oma vastuvõtuga alguses probleeme. Sidemängijal oli randmevigastus, alles pärast mängu ütles, et tal oli valus mängida ja tõsted olid seetõttu ka ebatäpsed," rääkis Ennok mängust, olles siiski õnnelik, et 2 punkti tabelisse kirjutati.

Sel laupäeval näitas Salo naiskond jällegi oma head taset ja 3:0 (15, 18, 12) võideti lähimat konkurenti Hämeenlinna HPK naiskonda. Ennok oli 16 punktiga jällegi naiskonna resultatiivseim, rünnakul kogus ta punkte 14 (26 tõstest), kaks lisandus pallinguässadest.