„Töörahu huvides ja pingete maandamiseks tegin otsuse enne Peterburi-turniiri,“ ütles peatreener. „Aga see ei tähenda, et kõik ülejäänud mehed lõplikult eemale jäävad. Võib juhtuda, et tekib tekib vajadus kedagi asendada. Nimekirja saab muuta veel võistluspaigaski,“ vahendab Keele sõnu volley.ee.

Valituks osutusid sidemängijad Kert Toobal ja Martti Keel, temporündajad Raimo Pajusalu, Meelis Kivisild, Ardo Kreek ja Janis Sirelpuu, nurgaründajad Keith Pupart, Eerik Jago, Jaanus Nõmmsalu ja Martti Rosenblatt, diagonaalründajad Oliver Venno ja Argo Meresaar, libero ülesandeid täidavad vennad Sten ja Asko Esna.

Reaalselt kandideerinutest jäid välja nurgaründajad Kristjan Õuekallas ja Kardo Kõresaar, sidemängija Andres Toobal ja libero Rait Rikberg.

Peterburis mängib Eesti meeskond 24.-28. augustini Venemaa superliigas hõbeda ja Euroopa Meistrite liigas tänavu kolmanda koha saanud Moskva Dünamoga, superliigas neljanda kohaga üllatanud Kranodari Dünamoga, kõrgliigast superliigasse tõusnud Jekaterinburgi Lokomotiivi ja Nižni-Novgorodi Gubernijaga ning Soome meistrivõistluste pronksi Tampere Isku-Volleyga. Suurüllatusena ei saanud meeskonda kokku superliigasse kvalifitseerunud Peterburi Avtomobilist (sellest eraldi).