Eesti põhikoosseis (Kert Toobal, Argo Meresaar, Raimo Pajusalu, Ardo Kreek, Keith Pupart, Jaanus Nõmmsalu, libero Sten Esna) jäi avageimis 4:8 kaotusseisu, kuid jõudis õige pea viigini 14:14 ja kallutas selle enda kasuks 25:20, vahendab volley.ee

Teises geimis juhtis Ateena olümpial 11. ja 2006. aasta MM-il 15. koha ning tunamullu Aafrika meistrivõistlustel finaali jõudnud Tuneesia 8:6 ja 16:11 ning kuigi Eesti vähendas vahe miinimumini 21:22, pööret ei tulnud.

Kolmandas geimis kulges punkt-punkti heitlus seisuni 23:22, kui meie mehed kaks vastuseta silma hankisid. Neljandas juhtis Eesti 5:1, 8:3 ja 16:11 ning vormistas võidu 25:17.

"Heitlik mäng, ilmselt on kangitreeningud kontides," lausus abitreener Andrei Ojamets.

"Tuneesia lõi kuus ässa. Meie saime servist kolm punkti, kuid palju paremini töötas blokk. Jube palav on siin, poisid jõid mängu ajal kolm-neli pudelit vett ära."

Platsil käisid kõik Eesti mängijad. Teises geimis oli kõhuhäda tõttu sunnitud pingile tulema Kreek, keda asendas edukalt Janis Sirelpuu.

"Seedeprobleemid olid ka Martti Rosenblattil ja ka minul. Ilmselt on see tingitud enne mängu pakutud puuviljadest," arvas Ojamets.

Homme Eesti aja järgi kell 11.00 kohtub Eesti aastase pausi järel Venemaa superliigasse naasnud Jekaterinburgi Lokomotiviga.

Neljapäeval on vastaseks Venemaa teine koondis, kelle peatreener on mullu Eesti rahvusmeeskonna konsultandina tegutsenud Boriss Koltšin ning pärast reedest puhkepäeva mängitakse Kasahstani esimese ja teise koondisega.