Turniiri võitis Venemaa superliiga uustulnuk Nižni-Novgorodi Gubernija samuti nelja võiduga. Mõlemad kogusid 12 punkti, võrdne oli ka geimide suhe, otsustavaks sai punktide suhe, mis oli parem Gubernijal (+8).

Eesti meeskond sai oma ainsa kaotuse kolmandas voorus Gubernijalt 1:3. Gubernija omakorda kaotas eelviimases voorus Jekaterinburgi Lokomotiiv-Izumrudile 1:3, võitis aga täna Kranodari Dinamo 3:0. Eesti koondis võitis kolme Vene superliiga meeskonda ja Soome kolmandat klubi.

Jaanus Nõmmsalu tõi täna 15, Oliver Venno 14, Raimo Pajusalu 12 punkti. Palavikku jäänud Venno mängis vaid kolm geimi ja palus siis vahetust. Teda asendanud Argo Meresaar lülitus mängu edukalt. Avavoorus jalga vigastanud Meelis Kivisild tegi eile ja täna kaasa soojenduse, kuid ettevaatuse mõttes teda võistlema ei lubatud.

Peatreener Avo Keele kommentaar: „Oleksime võinud täna ka kolm-null võita. Viiendaks võistluspäevaks järjest polnud enam värskust. Tasavägised geimilõpud kuulusid siiski enamasti meile. Täna lõi otsustavad pallid ära Meresaar. Nõmmsalu oli ühtlaselt hea. Tasase soorituse tegid sel turniiril ka ülejäänud. Nuriseda võiks kolme-neljapunktiste eduseisude mahamängimise üle, arusaamatusi esines mittestandardsetes olukordades. Kokkuvõttes hea tugev turniir, sellistel saame mängida harva.“