CEV karikasarja poolfinaalis mängis Krasnodari Dünamo (Venemaa) Dabrova Gornicza Tauroniga (Poola) võõrsil 0:3, eile kodus 3:2 ja lisageimis 16:14. CEV-i delegaadina tegutses tallinlane Markko Arro. Teiseks finalistiks tõusis samuti avamängu kaotanud Urbino Volley (Itaalia), lüües Belgradi Crvena Zvezdat (Serbia) 1:3, 3:0 ja 15:12. Karikavõitja selgub järgmise nädala lõpus. Siis peetakse avakohtumine Kranodaris ja finaali üheks vilemeheks on tartlane Toomas Murulo.

Challenge karikasarja finaalis kohtuvad arvuka välistööjõu abil tugevnenud Aserbaidžaani klubid Azerrail ja Lokomotiiv, mõlemad Bakuust. „Raudteelaste" esindus alistas poolfinaalis veel ühe Bakuu klubi Igtisadchi 3:0, 2:3 ja 15:13, alumise kohtunikuna oli ametis tallinlane Margus Kupp. Bakuu Azerrail sulges finaalipääsu Jekaterinburgi Uralotškale 3:2 ja 3:1. Ka selles sarjas saab paremusjärjestuse teada tuleval nädalal.

Euroopa Meistrite liiga karika võitis nädalavahetusel koduväljakul peetud finaalturniiril Istanbuli Telekomi naiskond. Türgi klubi alistas poolfinaalis 6800 pealtvaataja ees teise Istanbuli naiskonna, klubide maailmameistri Fenerbahce 3:2 ja esikohamängus kindlalt 3:0 Bakuu Rabita.

Aserbaidžaani tugevaim naiskond Rabita oli poolfinaalis jagu saanud nimekast Pesaro Scavolinist 3:1. Itaalia naiskond jäi ilma ka pronksist, alistudes Fenerbahcele 1:3.