Võrkpallihuvilistele, kellel ennustada meeldib, pakub volley.ee välja nimekirja meestest, kes Eesti universiaadikoondisse kandideerima kutsuti. Alguses oli neid rohkem kui neliteist. Kes jääb välja ehk kes valitakse esitosinasse?

Algses nimekirjas olid sidemängijad Kusti Nõlvak, Martti Keel ja Karel Ellermaa, diagonaalründajad Mart Tiisaar ja Siim Põlluäär, temporündajad Siim Ennemuist, Timo Tammemaa, Andri Aganits ja Meelis Kivisild, nurgaründajad Andrus Raadik, Kardo Kõresaar, Martti Juhkami, Robert Täht ja Martti Rosenblatt, liberod Edgar Järvekülg ja Kaspar Pomerants.

Kaasanis, kus universiaad 6. juulil avatakse, on võrkpallimeeskondi üles antud 23. Eesti koondis saab alagrupis jõudu katsuda Venemaa, USA, Lõuna-Korea, Valgevene ja Hongkongi meeskonnaga. Iga alagrupi kaks esimest jätkavad võistlust 1.-8. kohani, kaks järgmist 9.-16. kohani, välja mängitakse kõik kohad. „Saame vähemalt seitse mängu,“ luges Avo Keel kokku.
Eesti universiaadikoondise ja U-21 meeskonna kohtumised Brasiilia võrkpalluritega algavad Tallinnas, Lilleküla gümnaasiumis (Kuldnoka 24) neljapäeval, reedel, pühapäeval ja esmaspäeval kell 17.30 ja 19.30. U-21 koondised kohtuvad iga päev kell pool kuus, universiaadikoondised pool kaheksa.