Alagrupifaasis alustasid Tiisaar/Nõlvak ülimalt tasavägise matšiga turniiril parimat paigutust omavate venelaste Jaroslav Koškarev/Ruslan Bõkanovi vastu. Kuu aega tagasi toimunud Sotši MK-etapi lõpetas duo viienda kohaga. Kaks minutit enam kui tund väldanud kohtumise võitsid kodupubliku ees mänginud venelased 2:0 (23:21, 21:19). „Alustasime mängu väga hästi, Mart kiusas blokiga kogenud Koškarevit ja minul toimis side-out hästi. Edueisul 15:9 hakkas aga taevast korralikult vihma sadama ja lõi ka äikest ning mäng peatati. Istusime 10-15 minutit tribüünil varju all, kuni meid lõpuks tagasi väljakule lasti. Mängu edasine kulg kahjuks nii roosiline enam polnud, venelased olid agressiivsemad ja mängisid paremini kui alguses ning me kaotasime veidi fookust. Pärast mängu oli küll mõru maik suus, aga õppida oli sellest palju,” kirjutas Kusti Nõlvak duo koduleheküljel.

Teises mängus olid meie mehed mõlemas geimis 21:18 paremad teisest Venemaa paarist Aleksandr Kramarenko/Taras Mõskiv. Taas kimbutas pallureid vihm, mille tõttu tuli kohtumine kahel korral peatada.

Kollo ja Jaani avasid turniiri 23:21, 27:25 võiduga venelaste Ivan Golovin/Sergei Gorbenko üle, kuid kaotasid teises alagarupikohtumises 18:21, 17:21 venelastele Igor Velitško/Maksim Sivolapile.

Kaheksandikfinaalis tuli vastu Ukraina paar Oleksii Denin/Sergei Popov. Matš vältas 33 minutit ja lõppes Kollo ja Jaani 14:21, 19:21 kaotusega. Tiisaare ja Nõlvaku turniiri lõpetas allajäämine tugevale lõunanaabrite paarile Ruslans Sorokins/Rihards Finsters. Eestlased suutsid vastu küll avageimi 21:17 võita ja kahes järgmises tugeva lahingu anda, ent seal tuli lätlaste 23:21, 15:12 paremust tunnistada.

„Alustasime mängu väga hästi, surusime neid oma servi ja blokikaitsega ning võitsime esimese geimi kindlalt, ka teises geimis juhtisime, kuid lõpus tegid lätlased paar taktikaliselt head käiku ja mul jäigi matšpall löömata. Kolmandas geimis olime jälle mängus, kuid paar lihtsat eksimust andsid mänguvõidu neile. Pärast seda mängu oli küll enesetunne maas, kuid saime pealtvaatajatelt ja mängijatelt kiita hea mängu eest ning teame, et meie võidud on alles ees. Saime kinnitust sellele, et oleme oma mängutaset iga turniiriga tõstnud ning areng on olnud silmnähtav,” vahendas Kusti Nõlvak muljeid.