Esimene mäng toimub 12. aprillil Varssavis, korduskohtumine 17. aprillil Lubinis, kirjutab volley.ee. Põhiturniiril oli Cretu juhendatav Cuprum Lubin kodus parem 3:0, ent võõrsil kaotati 1:3.

Kuigi eelmises ringis kaotas Lubini klubi Zaksa Kędzierzyn-Koźlele koduväljakul 1:3 ja võõrsil 0:3 ja langes viienda koha konkurentsist, on tänavu Poola kõrgliigas debüüdi teinud meeskonna edu toonud kahele pallurile ka kutse Poola koondisesse. Kui sidemängija Grzegorz Łomacz on varemgi valitsevate maailmameistrite rivistusse kuulunud, siis diagonaalründaja Szymon Romaćile oli kutse esmakordne. Hooaja alguses polnud 22-aastane mängija seejuures isegi Lubini meeskonna põhidiagonaal, ent Marcel Gromadowski novembri lõpus saadud vigastus, avas Romaćile koha põhikuuikusse ja pallur on seda ka igati ära kasutanud.

Viimaseski kohtumises oli ta ülekaalukalt Lubini meeskonna edukaim, tuues 20 punkti. Paremuselt järgmisena kogus Eesti võrkpallisõpradelegi tuttav Dmitro Pašitskii seitse punkti. Nii Pärnu kui ka Selver Tallinna meeskondades mänginud ukrainlane on sel hooajal ülekaalukalt Poola liiga parim blokeerija, kuid ka rünnakul on pallur ohtralt punkte toonud ja tema tänavuse hooaja sajast parimast sooritusest on valminud ka video, mida saab alljärgenvalt nautida. Blokis on Pašitskii toonud senipeetud 33 mänguga 112 punkti, edetabelis teisel kohal olev Piotr Nowakowskil on kirjas 79 punkti.