Finaalis alistasid Väljas ja Broder Saksamaa duo Chantal Laboureur/Julia Sude 2:0 (17, 21), poolfinaalis olid kanadalannad ligi tund aega kestnud matšis üle kolmekordsest olümpiavõitjast Kerri Walshist ja April Rossist 2:1 (26, -14, 13).

„Ma ei suuda äsjajuhtunust midagi meenutada, olen šokeeritud. Meie enesekindlus oli väga kõrge, kuna tribüünidelt elati meile väga häälekalt kaasa, lisaks on tulnud väga palju õnnitlussõnumeid nii sõpradelt, pereliikmetelt kui ka treeneritelt. Turniiri vältel on kõik meid toetanud ja usun, et see aitas meid finaalmängus kõvasti,” vahendas Väljase finaalijärgseid muljeid rahvusvahelise alaliidu kodulehekülg. Esmakordselt MK-sarjas esikolmikusse jõudnud Kanada duo ei kaotanud Fuzhou turniiril ühtegi seitsmest matšist.

Meeste turniiri võitsid sakslased Markus Böckermann ja Lars Flüggen. Finaalis alistasid nad 2013. aasta maailmameistrid Alexander Brouweri ja Robert Meeuwseni. Mõlemas geimis olid sakslased hollandlastest paremad 21:19.

Fuzhou etapp oli ühtlasi esimene, kus jagati Rio de Janeiro olümpiamängudele kvalifitseerumiseks vajalikke punkte.

Kristina Väljase isa Peteri vanemad on sündinud Hiiumaal ning ema Marianne vanemad Saaremaal. Nõukogude võimu eest põgenesid nad aga Kanadasse elama.