Salo kasuks aitas otsustada oma kodu ja pere asupaik Salos, kirjutab volley.ee.

Piivolleys mängis Jago aastatel 2001 - 2004, misjärel oli oodatud ründaja Itaalias (sh kõrgeimas divisjonis A1), Belgias, Hollandis ja Austrias. Möödunud hooajal kirjutas Jago oma aktivasse osavõtu Euroopa Tšempionide Liiga play-off mängudest, jõudes Innsbrucki Hypo Tiroli põhikuuikumehena kaheksa tugevama meeskonna hulka.

Lepingus Salo Piivolleyga on punkt, mis lubab Jagol eeloleva hooaja vältel kaaluda muidki pakkumisi. Paralleelselt Piivolleyga oli eestlasest huvitatud veel üks Soome Meistriliiga meeskond, Hurrikaani-Loima, aga tõenäoliselt peab Jago rohkem silmas ettepanekuid võõrsilt. Et sealt seni sobivat pakkumist pole tulnud, paneb Jago Euroopa kehvenenud majandusseisu arvele.

Soome tänavustel meistrivõistlustel oli Salo Piivolley seitsmes. Peale Jago on klubis välismaalasena kirjas Fransisco Soteldo Venetsueelast. Eestlase pärast loobuti Costa Rica nurgaründajast Richard Smithist.

Jago on sel hooajal Soome Meistriliigas ainuke eestlane. Lätlasi on terve meeskonna jagu: kuus, lisaks Vammala klubi peatreener Ugris Krastins.