Eeden suutis tänavusel hooajal teistkordselt kolmes geimis ülemängida Kaunase Heksa, kui Leedus toimunud kohtumises teenis Eesti võistkond 3:0 (19, 24, 12) paremuse. 9 serviässa löönud Krista Vahter tõi tarlannadele 10 punkti, Gertu Vider lisas 8 ja Mari Arak 7 silma. Tartu võistkond serveeris uskumatud 22 pallinguässa, Heksa sama näitaja oli 9.

Tiitlikaitsja Kohila loovutas eilses võõrsil peetud vastasseisus lätlaste SK Babitele geimides vastavalt 15, 15 ja 10 punkti. Maarja Kerner ja Laura Parts panustasid Kohila naiskonna võitu 12 punkti, Julija Mõnnakmäe ja Mari-Liis Graumann lisasid mõlemad 7 silma. Kohila rünnakuefektiivsus oli haruldaselt kõrge 71%, kui 42-st üritusest lõppes punktivõiduga 30. Samuti oli suurepärane Eesti esinduse pallingu vastuvõtt (95%), serviässadest teeniti 16 punkti.

Kaotusega pidi Leedus leppima Võru naiskond, kes jäi 1:3 (-16, 19, -16, -21) alla eelmise hooaja kolmandale võistkonnale Achemale. Margot Pähn tõi võrulannadele 9 ja Brita Saare 8 punkti. Võru esinduse kaotuse põhjust tuleb eelkõige otsida rünnakutegevusest, kui vaid 26% üritustest olid edukad. Samuti jäädi vastasele suurelt alla blokipunktide arvestuses (8-16).

Sarnaselt eilsele mängivad Eeden ja Võru ka täna Leedu võistkonnaga, Kohila kohtub lätlaste VK Ezerzemega. Täisedu 18 punkti kogunud Kohila jätkab turniiritabeli tipus, TTÜ-l ja Achemal on neljast kohtumisest kirjas samuti maksimaalsed 12 punkti. Eeden püsib 10 punktiga neljandal ja Võru 6 punktiga kuuendal kohal.

Naiste Balti liiga ajakava ja tulemused on nähtavad SIIN ja turniiritabel SIIN.