Selveri eurosarja mänguvõidus olulist rolli mänginud Pašitskii oli detsembris Schenker liigas efektiivsuselt (+20) 2. kohal ja juhtis nii ässpallingute (6) kui blokkide (10) edetabelit. Lisaks tuleb märkida, et noor ukrainlane ei mänginud Daugavpilsi Universitate meeskonna vastu, mis oleks tõenäoliselt näitajaid veelgi parandanud, teatas Volley.ee.

GMP naiskond näitas detsembris peetud Salestar Liiga II ringi mängudes võimast vormi, alistades kõik vastased 3:0. Salestar Liiga I ringi alles kolmandana lõpetanud naiskonna edus oli suur roll Eestisse ja GMP naiskonda naasnud Keiu Põlluveeril, kes oli liiga efektiivsem mängija detsembris +41 punktiga. Resultatiivsuse edetabelis oli Põlluveer 57 punktiga teine (esikohal 59 punktiga Maarja Kerner Viljandi/Metall naiskonnast). Põlluveer lõi detsembris 3 ässpallingut ning pani 4 blokki, rünnakuefektiivsus oli 39,77%.

Salestar liigat on sel aastal siiani valitsenud siiski Viljandi Metalli naiskond rannavõrkpallipaari Anu Ennoki ja Mari-Liis Graumanni ning Salestar liiga resultatiivseima Maarja Kerneri eestvedamisel. II ringi võitnud GMP-ga on sel hooajal kohtutud kolmel korral, võidukad on oldud neist kahel korral (sealhulgas kindel 3:0 võit karikafinaalis). Järgmine mäng toimub kahe liidri vahel 6. veebruaril Viljandis.

Novembrikuu parimateks osutusid mäletatavasti Valerijs Lomakins (Poliurs/Ozolnieki) ja Eliise Hollas (Võru VK/SK).