Rakvere meeskonna arhitekt, eelmise hooaja keskel klubi peatreeneriks toodud Urmas Tali tegi pärast tänase mängu viimast punkti võidutantsu, tõestades, kuivõrd eriline saavutus lääne-virumaalaste jaoks edasipääs on.

"Oli teada, et kerge ei saa täna olema. Ja tõenäoliselt ka ilus mäng ei tule. Aga tundus, et meil oli täna rohkem tahtmist. Selverit võib-olla pärssis ka neljapäevane kaotus - meil oli, kuhu taganeda, neil mitte," sõnas Tali.

Kas eile 46-aastaseks saanud Tali nõustub, et Rakvere nurgaründajad Kevin Saar ja Tanel Uusküla tegid täna väga hea mängu? "(Muigab) Ei nõustu. Mõlemal on servi vastuvõtus kõvasti parandamisruumi. See, et nad rünnakul olid täna head... Näiteks Tanel tegi väga säästliku ja targa mängu oma seljaprobleemi tõttu."

Rakverelaste poolfinaalvastane on finaalturniiri korraldav Pärnu, kelle vastu on tänavu kõigis kolmes kohtumises vähemalt üks geim võidetud.

"Proovime nüüd kõik pisivigastused välja ravida. Ka (sidemängija Artis) Caicsi pöial oli veel neljapäevasest mängust valus, mistõttu me mängisime palju lühikesi tõsteid - kaugemale ta ei saanud tõsta. Pink on meil nii pikk, nagu ta on, seega kõigepealt saagem terveks ja siis mängule," lisas Tali.

Vaata ja kuula kogu intervjuud videost!