TTÜ hea esituse üks peaarhitekte oli sidemängija, vaid 20-aastane Aleksander Eerma, kes kerkinud tänavu üllatuslikult koduse liiga enim arenenud noormängijate hulka.

"Nagu öeldakse: mängupraktika on see, mis meid arendab. (Muigab.) Mul oli muidugi hea meel, kui Kusti (Nõlvak) otsustas rannavõrkpallile üle minna. Olin pikalt oma võimalust oodanud ja nüüd äkitselt see võimalus ka tekkis," sõnas mitmendat põlve võrkpallur (Aleksanderi vanaisa Tiit Eerma tuli Tallinna Kaleviga 1967. a. Eesti meistriks - toim).

"Ega ma ei saa esimesel aastal otseselt öelda, et ma milleski väga kindel oleks, aga oma tugevuseks pean äkki sellist petmist... Ja ehk ka tõstmist ikkagi. Samas nõrk külg on kindlasti blokk - see tuleb tugevamaks saada. Pean ise lihtsalt tööd tegema ja küll ka see siis tulema hakkab," arutles Eerma.

"Minu eesmärk on iga mänguga lihtsalt oma taset kõrgemale viia. Ja no millise mängija eesmärk poleks koondisesse - kasvõi koondise laagrisse - saamine! Kindlasti tahaks kunagi ka välismaale mängima pääseda. Sihid on kõrged," lisas Eerma.

Kolme võiduni peetav pronksiseeria jätkub pühapäeval Rakveres.