Ilusale hooajale pandi punkt eile, kui pronksiseeria otsustavas viiendas mängus võideti kodus TTÜ-d 3:1.

45-aastase Tali jäi mängujärgses intervjuus kahe jalaga maa peale, rõhutades, et Rakverele andis võimaluse kõrgete kohtade eest mängida eelkõige konkurentide mullusest veidi kehvem komplekteeritus.

"Siin ei olnud uskumises küsimus. Küsimus oli pigem selles, millised kaardid on meil ja milline on komplekteeritus teistel võistkondadel. Ütlesime hooaja eel, et eesmärk on võimalikult palju n-ö suurtele kandadele astuda ja seda me ka tegime. Kokkuvõttes, jah, meil läks palju paremini, kui me ootasime, aga eks seal ole igasuguseid agasid... Ma ütleksin nii, et me mängisime oma parima paremini välja kui teised ja selles mõttes on see tänane pronks meile ka rohkem kulla eest."

Tali tunnistab, et Läti koondise sidemängijal Artis Caicsil oli klubi tänavuses edus suur roll.

"Ilma Caicsita me ei oleks praegu siin. Selge see, et ta on mõnest algajast ründajast mängumehe teinud ja eks mõni juba arvabki, et on nii hea... Caicsil on palju energiat läinud ja ega sellise vanusega mehe füüsiline vorm pole selline, nagu ta võiks olla - seepärast esines ka palju kõikumisi. Õnneks alates jaanuarikuust klappisime meeskonnana. Ühtpidi kahju, et (Siim) Põlluäärel (põlve)vigastus tekkis, aga teisalt ma arvan, et me poleks ilma selleta näinud sellist (Andris) Õunpuu abi - füüsiliselt on ta, vana mees, juba nii läbi, aga õnneks tegi ta oma ära. Iga mees oli meile kulla hinnaga - nii nagu see medalgi."

Tali jätkab klubi juhendajana ka järgmisel hooajal, ent seda, kes mängijatest jäävad, ta praegu veel öelda ei oska.

"Mul pole kunagi õnnestunud koosseise väga säilitada. Üldiselt on pärast hooaega kõik nii kõvad mehed, et jooksevad igale poole laiali... Ja siis sügisel paneme jälle pundi kokku ja hakkama nullist tegema. Aga kindlasti on mõnel (Rakvere mängijal) nüüd võrkpalli vastu isu tagasi tulnud."

Urmas Tali