"Eks meil põhjused ole oma tegemistes, treeningutel. Need asjad tulevad kindlasti muutuma," jäi Keel veidi saladuslikuks. "Vastane tõmbas hambad paljaks ja tagantjärgi targana võib öelda, et sellega oli mäng tehtud."

Keel andis täna puhkust nii Martti Keelele (käis üksikud korrad servimas), Taavet Lepikule kui ka vigastuse käes vaevlevale Hindrek Pulgale. Üsna harjumatu koosseisuga - muuseas diagonaalründajana tegutses Timo Tammemaa - mängiti hästi kaks ja pool geimi, ent kolmandas geimis eduseisul 21:17 laguneti täielikult ning ree peale tagasi enam ei pääsetudki.

"Pole siin väga mingit elementi, mida meie poolel kiita saaks, kui me räägime kolmest viimasest geimist," nentis pärnakate juhendaja.

"Selliseid n-ö tööpunkte, kus oleks kaitses pall üles toodud või blokiga pidurdatud, oli meil suhteliselt vähe. Seda osa mängis TTÜ kindlasti palju paremini. Meie elasime avageimis puhtalt Kardo Kõresaare ässpallingutel,"

Pärast mängu lõppu pidas Keel hoolealustele mõneminutilise noomituskõne. Mida kogenud treener mängijatele südamele pani?

"Nagu intervjuu alguses ütlesin, teatud asjad on minu vead ja need tulevad treeningutel kindlasti muutuma."

Kogu intervjuud vaata ja kuula videost!