TTÜ pidi tänases hooaja avamängus tunnistama Tallinna Selveri 3:1 paremust, kuid 27-aastase Rätsepa sõnul pole klubi hetkeseis tegelikult nii halb nagu paista võib.

"Ma arvan, et me olime lihtsalt veidi närvis täna. See sai otsustavaks, kuigi ka Selver mängis hästi," sõnas Rätsep.

Et algselt tänavuseks hooajaks TTÜ-sse diagonaalründaja positsioonile toodud Mart Tiisaar (ja Kusti Nõlvak) keskendub rannavõrkpallile, alustas Rätsep tänast mängu just diagonaalründajana. Kolmandas geimis vahetas ta siiski Taavi Arulaga rollid ära, naastes nurgaründaja positsioonile.

"Olime alguses üsna loiud: me ei suutnud punkte tuua, vastuvõtt oli kehva. Arvan, et treener (Janis Sirelpuu) tahtis lihtsalt muuta midagi, sest vahel see aitab. Ja muutiski tegelikult, sest me võitsime kolmanda geimi. Tuleviku osas ma ei oska öelda, kas mängin nurga- või diagonaalründaja positsioonil. Hea on lihtsalt teada, et tulen mõlemaga toime."

"Kusti ja Mart olid meile väga olulised mängijad. Aga nad on mu head sõbrad ja ma soovin neile (rannavõrkpallis) edu. Peame nendeta edasi minema, kuigi see on keeruline," lisas Rätsep.

Lõpetuseks tunnistas ta, et tunneb end Eestis juba päris koduselt. "Jah, ma tunnen, et see on mu kodu. Mul on siin sõbrad ja perekond. Olen õnnelik, et saan siin elada ja mängida."