Kui Pärnu eesmärgiks on tiitli kaitsmine, siis Järvamaa sihid jäävad pisut väiksemaks: "Eesmärk on mängida kõik kohtumised maksimaalselt. Rehkendasime, et kui suudame otsustavates kohtumistes oma parimat mängu näidata, siis oleks reaalne võidelda kaheksanda koha peale, mis siis teatavasti ka play-off koha annab," kommenteeris Järvamaa peatreener Villi Vantsi.

Ta jätkas: "Kui me sellega hakkama saame, oleme hästi toimetanud. Väike klubi - võibolla mõne jaoks väiksed eesmärgid, aga meie jaoks täitsa ambitsioonikas siht, sest selle jaoks peame ikkagi 5 meeskonda enda selja taha jätma."

Pärnu peatreener Avo Keel tundis rõõmu, et tema juhendatavat täna platsil täie tõsidusega mängisid: "Mängisme päris normaalselt. Ega Järvamaal pole midagi häbeneda. Nad ongi paberil nõrgem meeskond ja täna osutus see paber tõeseks. Aga teises geimis punnisid nad ilusti vastu ja selles mõttes oli see väga tähtis mäng, et kui mängid paberil nii-öelda nõrgema vastu, siis võib teinekord geimi lõpus asi lohakaks minna. Täna suutsime aga ka suures eduseisus kogu tähelepanuga mängida."