"Meie võistkond on selgelt vähemkogenud - näiteks kumbki võõrleegionär pole ju kunagi euromängudes osalenud -, aga ma ei ütleks, et see on ilmtingimata meie nõrkus," leiab Vassiljev.

Ta lisab, et kuna esimene mäng peetakse võõrsil, pole pinged ja võidukohustus suured. "Arvan, et meil pole mõtet üle mõelda."

Vassiljevi sõnul on VaLePa ühtlaselt tugev võistkond, ent kui otsida kohti, kus Selver peaks veidi parem olema, toob ta välja diagonaalründaja positsiooni. "Vähemalt paberil peaks Lincoln (Williams) olema parem kui VaLePa noor hollandlane (Sjoerd) Hoogendoorn, aga see, kas see ka täna õhtul väljakul avaldub, on muidugi teine asi."

Peatreener ei kahtle, et Williamsit hakatakse tema võimsa hooaja alguse tõttu (keskmiselt 20 punkti mängus!) väga hoolsalt täna jälgima. "Kuna Lincoln on erilise valve all, siis tuleb meil mängida rünnakul senisest mitmekülgsemalt," arvab ta.

Olgu lisatud, et kuigi 31-aastane Vassiljev pole varem peatreenerina eurosarjas karastust saanud, on tal taoline kogemus olemas abitreenerina Tartu Bigbanki aegadest.

VaLePa ja Selveri avamäng peetakse täna kell 18.30 Helsingist 250 km kaugusel Sastamalas. Delfi teeb mängust tekstipõhise ülekande.