Esimest korda sai Eesti koondise särgis pikemalt mänguaega diagonaalründaja Renee Teppan, kes avageimi lõpus Oliver Venno välja vahetas ja kohtumise lõpuni väljakul viibis.

"Ütleme nii, et vastane on meist kraad kõvem praegu - neil on tugev serv ja maailmatasemel sidemängija. Meie serv seevastu ei õnnestunud täna, aga endast tugevamate vastu ilma selleta ei saa," sõnas 20-aastane diagonaalründaja pärast mängu.

Teppan, kes lõi punktiks seitse palli ja oli üks põhitegijatest teises geimis, mil meeskond püsis punkt-punkti mängus lõpuni, tegi võrreldes mitmete koondisekaaslastega aga üsna hea mängu.

"Ma nimetaksin seda oma koondisedebüüdiks, sest Slovakkias sain ainult üksikutel hetkedel mängu. Üllatav oli see, et Gianni (Gheorghe Cretu) mind teise geimi alguses tagasi välja ei vahetanud, vaid lasi jätkata. Talle vist meeldis, et ma üritasin meeskonda oma olekuga sütitada. Üldjoontes võin oma mänguga rahule jääda, kuigi mõned eksimused olid ikka liiast."

Juba Eesti meistrivõistluste finaalseerias tunda andnud küünarnuki vigastus teeb Teppanile üha rohkem haiget: "Koondise treeninglaagris ei saanud ma ühtegi trenni lõpuni kaasa teha, kuna küünarnukki lööb valu sisse. Täna mängisin valuvaigistite toel, kuigi ega nendestki palju abi polnud. Ilmselt tuleb suvel anda küünarnukile puhkust, muidu jääbki vinduma," selgitas Teppan.

Eesti jätkab valikturniiri homme Kreeka vastu. Mäng algab kell 19.30 ning Delfi teeb sellest tekstipõhise ülekande.