Möödunud hooajal maailma ühes parimas liigas viienda koha saavutanud Cuprum eilses kohtumises eelmise hooaja 14. meeskonnale Bedzinile hingamisruumi ei jätnud, saavutades kindla 3:0 (16, 13, 19) võidu. Teises geimis 10:5 seisul kolm järjestikust pallinguässa löönud ja mängu parimaks valitud Robert Täht tõusis lõpuks 16 punktiga üleplatsimängijaks. Täht realiseeris 24-st tõstest 9, lisas kaks blokipunkti ja koguni viis pallinguässa. Lisaks üldisele punktisummale oli mängu parim ka eestlase kasutegur +11, kirjutab volley.ee.

Mängu paremuselt teise punktisumma 14 kogunud Keith Pupart realiseeris 16-st tõstest pooled, lisas neli blokipunkti ja kaks pallinguässa. Puparti kasutegur jäi koondisekaaslasele alla vaid ühe silmaga.

"Olime väga näljased ja mängisime ühtse meeskonnana. Need asjad kombineerituna ongi tavaliselt parim retsept heaks mänguks," kommenteeris Täht eilset vastasseisu.

Cuprum peab edasilükatud esimese vooru mängu juba kolmapäeval, kohtudes võõrsil kahest mängust kolm punkti kogunud Bielsko-Biała esindusega. Tasub meenutada, et kui Täht ja Pupart alustasid Poolas juba teist hooaega, siis varem on eestlastest Poola kõrgliigas pallinud ka Ardo Kreek ja Kert Toobal.

Austria kõrgliigas kirjutas tabelisse teise võidu Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, kes mängis kodusaalis 3:0 (18, 10, 9) tulemusega üle Riedi meeskonna. Eesti koondislased eile mänguaega ei teeninud.