Nii Juhkami kui Aganits mängisid eile kaasa kogu kohtumise, panustades võistkonna tulemusse vastavalt 15 ja 8 punkti. 54%-list rünnakuefektiivsust näidanud Juhkami kogus rünnakul 13 punkti, punktilisa tuli ühe blokipunkti ja ühe serviässa näol. Aganitsa kaheksast punktist viis tulid rünnakul (71%), kaks sulustamise teel ning üks serviässast. Robert Kromm kogus vastaste poolel üleplatsimängijana 17 punkti.

Põhiturniiril neljanda koha saavutanud Bühl kogus 18-st voorust 36 punkti. Kolm edukamat klubi olid Friedrichshafen (47 punkti), Berliini Recycling Volleys (üks voor enne põhiturniiri lõppu 44 punkti) ja Generali Haching (üks voor enne põhiturniiri lõppu 40 punkti). Kahe võiduni peetavas veerandfinaalseerias kohtub Bühl viienda meeskonna evivo Düreniga, kellest põhiturniiril oldi tulemusega 3:0 ja 3:1 üle. Avavaatus on planeeritud 26. märtsile Bühli kodusaalis ning teine mäng kolm päeva hiljem võõrsil. Vajadusel kolmas mäng on kavas 2. aprillil eestlaste koduklubi väljakul. Kolme võiduni mängitavas poolfinaalseerias läheb nimetatud paari võitja suure tõenäosusega kokku Friedrichshafeniga.

Individuaalses edetabelis on Aganits 61 blokipunktiga jätkuvalt esikohal, edestades järgnevaid mängijaid vähemalt seitsme punktiga. Kümnest meeskonnast kaheksal on põhiturniiri viimane voor, mis toimub 12. märtsil, veel pidamata. Pärast seda on selge, kas eestlane saavutab tugeva Saksamaa liiga põhiturniiri parima blokeerija nimetuse.